Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου

Με νέα βάση επιστρέφει στα Χανιά η Ryanair


Με νέα βάση επιστρέφει στα Χανιά η αεροπορική εταιρεία «Ryanair», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «με ένα αεροσκάφος το οποίο θα σταθμεύει στο αεροδρόμιο των Χανίων και με 107 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 42 προορισμούς -συμπεριλαμβανομένων 18 νέων-, η νέα αυτή βάση θα συνδέει τα Χανιά με προορισμούς σε όλη την Ευρώπη. Καθώς τα προγράμματα εμβολιασμού συνεχίζονται σε όλη την Ευρώπη, η νέα βάση της Ryanair στα Χανιά θα δώσει μία ώθηση στις αεροπορικές μετακινήσεις και στον τοπικό τουρισμό», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Μεταξύ των νέων προορισμών είναι η Βαρκελώνη, η Βιέννη, η Ρώμη, το Λονδίνο και το Μιλάνο.

Στο νέο πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας αναφέρθηκε ο διευθυντής marketing της Ryanair Dara Brady, ανακοινώνοντας τη λειτουργία της νέας βάσης. Όπως είπε, «ξέροντας ότι οι περιορισμοί λόγω Covid αλλάζουν συχνά, οι καταναλωτές μπορούν τώρα να κλείσουν τις πτήσεις τους, με τη σιγουριά ότι αν χρειαστεί να αναβάλουν ή να αλλάξουν τις ημερομηνίες των ταξιδιών τους, μπορούν να το κάνουν έως δύο φορές με μηδενική χρέωση μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2021».

Η εταιρεία γιορτάζει όμως τη νέα βάση και με σημαντικές προσφορές, σε θέσεις με ναύλους που ξεκινούν από 19.99 ευρώ για ταξίδια μέχρι τον Οκτώβριο, τα οποία πρέπει να έχουν κλειστεί μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 3 Ιουλίου στο www.ryanair.com.

Source link